London, párizsi látogatással
2013. március 24-április 1.

Utazás: Autóbusszal (légkondicionálás, DVD)
Szállás: Holiday Parkban, mobil home-okban
Ellátás: Teljes panzió
Tranzitszállás: Párizs környéki tranzitszállóban, 3 ágyas szobákban, önellátással

1. nap — PASSAU:

Délelőtt indulás Kaposvárról. Városnézés a "Három folyó városában", Passau-ban (Óváros, Dóm, Gizella királyné sírja). Utazás Németországon és Belgiumon keresztül. Éjszaka a buszon.

2. nap — A KENTI GRÓFSÁG:

Átkelés Angliába a Csalagúton. Séta a doveri tengerparton ("fehér sziklák"). Látogatás Anglia egyik legöregebb és legnagyobb középkori várában, a Dover Castle-ben (normann erődítmény, II. Henrik királyi udvara, II. világháborús titkos alagutak stb.). Városnézés Canterbury-ben (katedrális, barangolás az óvárosban). Este a szálláshelyek elfoglalása.

3. nap — LONDON FELFEDEZÉSE:

Westminster-negyed: Parlament, Big Ben, Whitehall: Lovastestőrség laktanyája, Downing Street 10, zenés őrségváltás a Buckingham Palotánál, St. James' Park, Th e Mall, Piccadilly Circus, Soho, China Town, Trafalgar tér, látogatás a National Gallery-ben. Délután London megtekintése felülnézetből a világ egyik legnagyobb óriáskerekéről, a London Eye-ról.

4. nap — KENSINGTON-NEGYED ÉS GREENWICH:

Délelőtt látogatás - a csoport választása szerint - a Natural History Museum-ban (dinoszauruszok, földrengés-imitáció, esőerdő stb.) vagy a Science Museum-ban (a tudomány és technika fejlődése. Délután utazás Greenwich-be. Látogatás a Hajózási Múzeumban (Nelson kiállítás, hadihajó-szimulátorok, stb.) és séta a kikötőben.

5. nap — MÚZEUMI SÉTA:

Délelőtt a páratlan gyűjteménnyel rendelkező British Museum megtekintése (ókori kincsek, Rosetti kő, múmiák, stb.), majd szabadprogram, vásárlási lehetőség az Oxford Street-en. Délután a világhírű Madame Tussaud Panoptikum megtekintése (F) (viaszfigurák, horror pince).

6. nap — MONTMARTRE:

Reggel átkelés a kontinensre, majd utazás a francia fővárosba. Séta Párizs művésznegyedében a Montmartre-on (Sacre-Coeur, Festők tere) valamint a Diadalív környékén. Este a szállás elfoglalása a Párizs környéki tranzitszállóban.

7. nap — PÁRIZS FELFEDEZÉSE:

Egész napos városnézés a francia fővárosban. Délelőtt látogatás a világhírű Louvre múzeumban (Mona Lisa, Milói Vénusz, az Írnok szobra, stb.). Séta a Cité szigetére, látogatás a Notre Dame Székesegyházban, majd szabadprogram a Latin negyedben. Sétahajózás a Szajnán az Eiffel-toronyhoz. A torony 2. emeletéről gyönyörködünk az esti Párizs panorámájában. Este indulás haza. Éjszaka a buszon.

8. nap: — Utazás Németországon és Ausztrián keresztül. Érkezés Kaposvárra az esti órákban.

A részvételi díj tartalmazza a programban szereplő összes belépődíjat és biztosítást is! Kb. 115 300 Ft

Érdeklődni lehet:
Türgyei Krisztina (kirsztina0074@gmail.com),  06/705356608
Bozókiné Timár Eszter (esztimar@gmail.com),  06/306641272
Fülöpné Király Tünde (fulkir@gmail.com),  06/302330925

Első részlet: 20 000Ft  —  október 20-ig kérjük befizetni!